31 oktober 2011

Boze brief

Deze nacht heeft Bernd een boze brief geschreven aan zijn hersenstamtumor.

Hij was tot zijn verdriet weer veel te vroeg wakker, pakte zijn i-pad, tikte een boze brief aan de ponsglioom. Daarna kwam hij naar onze slaapkamer om zijn emotie met ons te delen. Dat vroege wakker worden heeft te maken met zijn medicijngebruik, wat we vorige week in overleg met de arts verder hebben teruggebracht om hem wat meer rust te gunnen. Helaas nog niet elke nacht met het gewenste effect. Er was dus reden om die tumor eens flink toe te spreken:


Zijn gevoel voor humor is altijd zijn beste strijdwapen, ook als hij boos of verdrietig is. De verloren nachtrust heeft hij overdag wel weer ingehaald.
Spiekbriefje....Wie kan de krachtterm van Bernd voor minister Pons van Drolzaken vertalen? (nb. het is meer Bernds dan Grieks...)
Weer naar school
De herfstvakantie is voorbij, dus vanochtend is Bernd weer naar school geweest - en hij had toevallig Grieks; hoewel de lerares tot zijn teleurstelling de toetsen nog niet had nagekeken, wist hij zich in te houden (geen griekse krachttermen zoals in de boze brief).

Dung....
Engels kreeg hij vandaag wel terug: een 7,2 voor alle stof van de afgelopen periode.
Hij kan de tumor dus nu in nog meer talen beledigen  : > )3 opmerkingen:

 1. Hoi Bernd wat goed van jou word maar eens goed boos op z'n grieks heeft minister pons van drolzaken wel verdiend !!!
  Maar wel super zeg dat jij ondanks jou slaapgebrek nog zo'n goede punten behaalt .
  groetjes Mirjam (collega van je moeder)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bernd,

  Mopper en scheld maar eens flink... Ik dacht dat de griekse kreet de volgende wiskundige oplossing is w1h1a5o1e4u8i15m3a14 mmmm, of heb ik me verteld :)
  Bernd hou je humor vast, je bent een kanjer!

  Warme groet,
  Kim Linders (collega van je mams)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Bernd, ik wou je even complimenteren met je fantastische dosis humor het is jammer dat Amber niet is zo,n brief kan typen kan ze haar frustraties misschien ook wel even kwijt maar ja ze is pas 6 dus dat gaat ff niet maar toppie hoe jij het allemaal doet, al die positieve energie dat doe je goed,kop op jongen je moet het er af en toe gewoon uitgooien toch!

  Groet, Léon papa van Amber

  BeantwoordenVerwijderen