17 april 2013

Project Harrie

Op 23 april 2013 is er een sponsorloop in het Kronenburgerpark, Nijmegen - een initiatief van Bernds klas 2C van het Stedelijk Gymnasium. De lopers rennen voor Bernd, de opbrengst gaat naar Stichting Semmy. Ook wordt er een lichtmonument voor Bernd geplaatst in de school, op 25 april.


Hardlopen voor Bernd
Al kort na de afscheidsbijeenkomst van Bernd op 2 december 2012, ontstond het idee in Bernds klas 2C om iets te gaan doen. Want dat helpt je - iets positiefs doen met het verdriet over zoiets onmogelijks als de dood van een klasgenoot.

Het is niet bij een idee gebleven. Bernds broers Jan en Wieger signaleerden deze week allemaal posters in de school, met daarop de aankondiging van Project Harrie, want zo zijn de klasgenoten van Bernd de sponsorloop gaan noemen. De jaarlagen 1 en 2 mogen meedoen: sponsors werven en dan zo veel mogelijk rondes hardlopen in het Kronenburgerpark. De opbrengst gaat naar Stichting Semmy.

... en Project Harrie t-shirts

Lichtmonument
De school heeft de traditie om voor personeel en leerlingen die overlijden tijdens hun periode op school, een lichtmonument te plaatsen op een centrale plaats in de hal. Op 25 april zal er het lichtmonument voor Bernd officieel worden onthuld.

We zullen rond Bernds verjaardag (27 april), de foto's van het lichtmonument en de sponsorloop op een nieuwe iberndpagina plaatsen.

5 opmerkingen:

 1. Wat mooi Fijne dag 23 april !!!
  groetjes Mirjam Korstjens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een brok in mijn keel....Wat bijzonder dat zijn klasgenoten op deze manier stilstaan bij Bernd en ook bij de stichting Semmy! Ik ga zeker doneren. Succes met de sponsorloop.

  Groetjes,
  Kim Linders

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chantal, mama van *Bo en Kess.21 april 2013 om 21:24

  Wat een mooi initiatief van Bernd's klasgenoten.
  Het zal jullie een warm gevoel geven dat ze dit voor hem gaan doen.
  De dagen rond en zijn geboortedag zelf zullen extra moeilijk voor jullie zijn.
  Het plaatsten van het lichtmonument zal vast en zeker als een grote steun voor jullie voelen, het is mooi en verdrietig tegenlijk.

  Lieve groet en voor de lopers veel succes tijdens de sponsorloop, Chantal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij mocht blij zijn dat hij zulke aardige klasgenoten had

  BeantwoordenVerwijderen